Knjižnica Domžale

»V domžalski knjižnici so bralci na prvem mestu in naša skrb je, da jim zagotovimo najvišjo možno raven storitev. Knjižnica Domžale je splošna knjižnica, ki opravlja javno službo na področju knjižnične dejavnosti občin Domžale, Lukovica, Mengeš, Moravče in Trzin ter tako prispeva k izobraževanju in zadovoljevanju kulturnih potreb prebivalcev omenjenih območij. Seveda pri tem ne gre brez ustrezne informacijske podpore, ki nam jo na sistemskem področju že leta nudi partnersko podjetje ATR.SIS iz Trzina in s katerim se nadejamo uspešnega sodelovanja tudi v prihodnje. Le na ta način bomo ostali v koraku s časom, ki ga tako korenito spreminjajo sodobne informacijske tehnologije.«

Barbara Zupanc Oberwalder, direktorica, Knjižnica Domžale
www.knjiznica-domzale.si
 

Duropack d.o.o.

"Naše podjetje je vodilni proizvajalec valovitega kartona in embalaže iz valovitega kartona na področju Slovenije, kot del skupine Duropack Group pa pokrivamo celotno CEE regijo. Že več kot tri desetletja uspešno uresničujemo svoje strateške usmeritve in sledimo svojemu poslanstvu. Svojo predanost namenjamo inovacijam, razumevanju potreb naših kupcev in odnosu z našimi partnerji, med katerimi je že desetlejte tudi podjetje ATR.SIS iz Trzina, ki nam je v pomoč pri podpori brezhibnega delovanja strežniških sistemov. Zavedamo se namreč pomena informacijske infrastrukture, smatramo jo kot ključno pri uresničevanju naših ciljev in pri tem so nam v veliki meri potrebne izkušnje in  znanje našega partnerja."

Smiljan Jankovič, IT manager, Duropack d.o.o.
www.duropack.si
 

McDonald's Slovenija d.o.o.

"Danes velja McDonald's za izjemno uspešno podjetje, kar je posledica dobro razvite strategije, premišljene filozofije in čuta za ljudi. Pri poslovanju tako s strankami kot tudi s svojimi zaposlenimi sledimo vrednotam, ki so del McDonald'sove filozofije že od samega začetka - odgovorno sprejemanje odločitev, gradnja zaupanja, naklonjenost gostu in spoštovanje zaposlenih.

Podjetje je dolgoročni poslovni partner, ki prihodnost vidi v sodelovanju z lokalnimi podjetniki in vlaganjem v ožjo in širšo skupnost. Pri opravljanju storitev sledimo načelom, ki so sestavni del McDonald'sove filozofije: kakovost izdelkov, hitra in prijazna postrežba, čisto in prijetno okolje ter primerne cene.

McDonald's se z izzivi sodobnega časa odlično spopada. V največjem slovenskem gostinskem podjetju smo življenjsko odvisni od visoko razpoložljivega  informacijskega sistema, ki skrbi za brezhibno obravnavo velike količine transakcij, tako na področju prodaje, nabave, trženja kot pri ostalih poslovnih funkcijah. Od vsega začetka našega delovanja na slovenskem trgu se zanašamo na znanje in izkušnje zaposlenih v podjetju ATR.SIS, ki celovito skrbijo za naše sisteme vse od gradnje posamezne restavracije in naprej pri njenem rednem obratovanju."

Tanja Đukić, generalna direktorica, McDonald`s Slovenija
www.mcdonalds.si
 

Q-free Traffic design d.o.o.

"Pri razvoju in implementaciji inteligentnih transportnih sistemov vse od leta 2006 tesno sodelujemo s podjetjem ATR.SIS, ki je specializirano za sistemsko informacijsko infrastrukturo in ima vsa potrebna certificirana znanja. Osnovno vodilo pri delovanju podjetja Traffic design je namreč lasten razvoj ter uporaba najsodobnješih tehnologij s področja telekomunikacij in informacijske tehnologije, vse skupaj podprto z rešitvami iz prometnega inženirstva, ki predstavljajo osnovo za uspešno delovanje naših rešitev. Skupaj s sodelavci iz podjetja ATR.SIS si prizadevamo za najvišjo stopnjo zadovoljstva naših naročnikov."

Blaž Gostiša, direktor, Traffic design d.o.o.
www.traffic-design.si
 

RC IKT d.o.o.

"Razvojni center za informacijske in komunikacijske tehnologije je širše mednarodno razvojno ter inovacijsko podjetniško središče, katerega sestavni del je sodoben podatkovni center, ki omogoča gostovanje IKT storitev podjetij in se dodatno ponaša s pestro ponudbo aplikacij v oblaku (IaaS, PaaS, SaaS, CaaS). Zaradi pričakovega bistvenega povečanja povpraševanja po omenjenih storitvah z napredvidljimi obremenitvami v konicah ter različnimi performančnimi zahtevami smo se odločili za nakup centralnega diskovnega polja, ki ustreza strogim zahtevam pri nudenju IT storitev z visoko razpoložljivostjo delovanja, prilagodljivostjo in skalabilnostjo. Obstoječo sistemsko infrastrukturo smo tako skupaj s partnerskim podjetjem ATR.SIS d.o.o. kot prvi v Sloveniji uspešno nadgradili z implementacijo HP 3PAR diskovnega sistema."

Anton Kavčič, vodja IKC, RC IKT d.o.o.
http://labs.rcikt.com/
 

Izoteh d.o.o.

"V podjetju Izoteh, kjer se ukvarjamo s projektiranjem in gradnjo industrijskih objektov, se zavedamo pomembnosti učinkovite in zanesljive informacijske infrastrukture. Enostavno si ne moremo privoščiti nikakršne izgube podatkov, ki jih dnevno generirajo naši inženirji in projektanti, saj bi to pomenilo nedopustno zakasnitev izvedbe določenega projekta ali v najslabšem primeru celo izgubo posla. S tem zavedanjem smo skupaj s podjetjem ATR.SIS nedavno tega zaključili projekt popolne prenove informacijskega sistema, ki je v celoti virtualizirano, visoko razpoložljivo in zagotavlja obilo fleksibilnosti za rast našega podjetja v prihodnje. Zaradi profesionalnega pristopa našega partnerja pri izvedbi projekta je naše delo vseskozi potekalo brez težav in prekinitev, s končnim rezultatom pa smo več kot zadovoljni."

Andrej Peternelj, Izoteh d.o.o.
www.izoteh.si

Iskratel d.o.o.

"Podjetje Iskratel je eden vodilnih ponudnikov sodobnih komunikacijskih rešitev z več kot petdesetletnimi izkušnjami v svetu telekomunikacij. Naši zaposleni in partnerji nudijo nadpovprečne storitve in so strokovno odlično podkovani. Dobavitelj strežniške infrastrukture je dolga leta družba ATR iz Trzina, s katero tesno sodelujemo že v fazi izbire tehnologij in načrtovanja infrastrukture, ne samo na strežniški ravni, temveč tudi pri implementaciji zmogljivih SAN diskovnih polj. Poleg tega, da nam družba ATR nudi tehnično podporo, njihovim zaposlenim zaupamo tudi na strateškem nivoju v smislu produktnih platform za naše kupce. S skupnim sodelovanjem smo uspešno izpeljali izjemno zahtevne projekte, kot so na primer načrtovanje in izvedba visoko razpoložljivih sistemov."

Iskratel d.o.o.
 

Titan d.d.

"Titan d.d. je vodilno slovensko podjetje na področju proizvodnje izdelkov za mehansko varovanje vrat in ključavnic za pohištveno industrijo z več kot 100-letno tradicijo. Odlikujejo nas odlične reference in prepoznavna ter uveljavljena blagovna znamka. Na področju osebnih računalnikov in tiskalnikov smo že nekaj časa iskali zanesljivo partnersko podjetje, ki bi se bilo sposobno hitro odzivati na naše potrebe. Ustreznega partnerja smo našli v podjetju ATR.SIS iz Trzina, ki nam poleg dobave opreme le-to tudi servisira in zagotavlja ostale storitve, ki jih potrebujemo za nemoteno delo."

David Zabret, Titan d.d.
www.titan.si

Snaga javno podjetje d.o.o.

"Snaga je javno podjetje, kjer je odnos do strank in zadovoljevanje njihovih potreb ter skrb za okolje odgovornost vseh zaposlenih. Takšno politiko kakovosti seveda iščemo tudi pri naših partnerjih in dobaviteljih. Področje informatike v Snagi obvladujemo s pomočjo partnerskega podjetja ATR.SIS, s katerim sodelujemo že vrsto let. Podjetje ATR.SIS nam dobavlja opremo, skrbi ze brezhibno delovanje naših sistemov, pred nekaj leti smo z njihovo pomočjo načrtovali tudi prenovo celostne arhitekture sistema. Naše odnos ima vse lastnosti klasičnega, kakovostnega partnerstva, ki ga obe strani vseskozi negujeta."

Roman Rozman, vodja informatike, Snaga javno podjetje d.o.o.
www.jh-lj.si

DDC svetovanje inženiring d.o.o.

"V podjetju DDC svetovanje inženiring d.o.o. si prizadevamo za dolgoročna, uspešna partnerstva z našimi dobavitelji. Sodelovanje s podjetjem ATR.SIS na področju dobave opreme, uvajanja in vzdrževanja IT sistemov ter izgradnje naše IT infrastrukture traja že več kot 12 let. V tem obdobju smo skupaj zaključili veliko število uspešnih projektov. So partner, na katerega se vedno lahko zanesemo za kvaliteten nasvet, konkurenčne nabavne pogoje ter hitro in strokovno poprodajno podporo."

Tomaž Skubic, vodja sektorja za informatiko, DDC d.o.o.
www.ddc.si
 

Mestna knjižnica Ljubljana

"S podjetjem ATR.SIS sodelujemo že vrsto let in sicer med njihove storitve, ki nam jih zagotavlja, sodijo postavitev informacijske infrastrukture, vzdrževanje, svetovanje in splošna skrb, da vse poteka tako, kot mora. V Mestni knjižnici Ljubljana imamo sorazmerno kompleksen IT sistem, saj pod naše okrilje sodi pet knjižnic na različnih lokacijah, cilj pa je, da poenotimo oziroma standardiziramo informacijski sistem. Podjetje ATR.SIS je bilo v vseh teh letih naš pomemben partner in zagotovilo, da so naše investicije v IT ustrezne, delovanje sistema pa brezhibno."

Miha Žitko, vzdrževalec sistema, MKL
www.mklj.si
 

LGB geodetski inženiring in informacijske tehnologije d.o.o.

"Naše podjetje je eno največjih s področja geodetskega inženiringa in geoinformatike v Sloveniji, saj izvajamo celovit spekter svetovalnih in izvedbenih geodetskih storitev na področju nepremičnin, infrastrukture in prostora. Naši poslovni procesi zahtevajo brezhibno in neprekinjeno delovanje informacijskega sistema in zmogljive načine komuniciranja. To nam s celovitim vzdrževanjem opreme zagotavlja podjetje ATR.SIS d.o.o., s katerim tesno sodelujemo že od leta 2003. Eden večjih projektov v zadnjih letih je bila selitev našega podjetja na novo lokacijo na ljubljanskem Rudniku, kjer so nam njihovi strokovnjaki omogočili selitev brez izpadov in prekinitve dela ter nam s prenovljeno IT-infrastrukturo omogočili novo raven podprtosti poslovnih procesov s sodobnimi IT-sistemi. Zadovoljstvo z njihovimi storitvami potrjujejo tudi naše stranke, ki jim v prenovljenem IT-okolju lažje ustrežemo in bolj kakovostno podpiramo."

Aleksander Parkelj, tehnični direktor
LGB, geodetski inženiring in informacijske tehnologije, d.o.o.

www.lgb.si

JGZ Brdo

"Začetek sodelovanja sega v leto 2004, ko smo pričeli z nakupi opreme, ki nam jo je podjetje ATR tudi servisiralo. Tekom sodelovanja smo skupaj uspešno migrirali na nove verzije programske opreme, nadgrajevali svoj informacijski sistem in ga v letu 2008 tudi zaupali v vzdrževanje. Zaposleni v podjetju ATR so nam vseskozi stali ob strani pri iskanju najoptimalenjših rešitev, ki na najboljši možen način podpirajo naše poslovanje, tudi v dislociranih enotah. Sodelovanje se je v zadnjih letih razvilo do te mere, da skupaj načrtujemo arhitekturo našega IT okolja."

Andrej Čevka, organizator informacijskih sistemov, JGZ Brdo
www.brdo.si
 

Medex d.d.

"Vzdrževanje našega informacijskega sistema smo že leta 2003 zaupali podjetju ATR in smo vseskozi z njihovimi storitvami zelo zadovoljni. V tem času smo skupaj izvedli tudi nekaj pomembnejših projektov, kot je implementacija MS Exchange poštnega strežnika, strežniških operacijskih sistemov ter postavitev diskovnega polja HP Modular Smart Array (MSA) 2000. V vseh teh letih sodelovanja smo razvili dologoročni partnerski odnos, ki je koristen za obe strani."

Marko Božič, vodja informatike, Medex d.d.
www.medex.si
 

Pro Plus d.o.o.

"Podjetje Pro Plus se ukvarja s televizijskim menedžmentom, produkcijo izvirnih slovenskih televizijskih oddaj in filmov mednarodnih studiev ter s trženjem oglasnega televizijskega časa. S tremi televizijskimi programi, Pop TV, Kanalom A in TV Piko že nekaj let zasedamo vodilno pozicijo na trgu, smo pa s spletno stranjo 24ur.com tudi vodilni ponudnik na področju spletnih vsebin. Leta 2008 smo na področju dobave osebnih sistemov (prenosnikov, namiznih računalnikov in tiskalnikov) vzpostavili sodelovanju s podjetjem ATR.SIS iz Trzina, ki nam vso dobavljeno opremo tudi servisira. Za nas je brezkompromisna odzivnost in podpora ključnega pomena, saj smo močno vezani na omejen čas produkcije posameznih vsebin in je zato brezhibno delovanje strojne opreme med absolutnimi prioritetami. Zavedamo se, da oprema prinaša dodano vrednost šele, ko je uporabnikom na voljo v celotnem življensjkem ciklu, brez prekinitev, zato se bomo v smislu zagotavljanja tega kriterija še naprej zanašali na partnersko podjetje ATR.SIS."

Pro Plus d.o.o.
http://www.24ur.com/

Vprašajte nas!

Kontaktirajte nas, zahtevajte ponudbo ali servisni zahtevek prek kontaktnega obrazca prek kontaktnega obrazca in odgovorili vam bomo kar najhitreje!

Prejmite obvestila

Naša spletna stran uporablja piškotke, ki se naložijo na vaš računalnik. Ali se za boljše delovanje strani strinjate z njihovo uporabo?

Več o uporabi piškotkov

Uporaba piškotkov na naši spletni strani

Pravna podlaga

Podlaga za obvestilo je spremenjeni Zakon o elektronskih komunikacijah (Uradni list št. 109/2012; v nadaljevanju ZEKom-1), ki je začel veljati v začetku leta 2013. Prinesel je nova pravila glede uporabe piškotkov in podobnih tehnologij za shranjevanje informacij ali dostop do informacij, shranjenih na računalniku ali mobilni napravi uporabnika.

Kaj so piškotki?

Piškotki so majhne datoteke, pomembne za delovanje spletnih strani, največkrat z namenom, da je uporabnikova izkušnja boljša.

Piškotek običajno vsebuje zaporedje črk in številk, ki se naloži na uporabnikov računalnik, ko ta obišče določeno spletno stran. Ob vsakem ponovnem obisku bo spletna stran pridobila podatek o naloženem piškotku in uporabnika prepoznala.

Poleg funkcije izboljšanja uporabniške izkušnje je njihov namen različen. Piškotki se lahko uporabljajo tudi za analizo vedenja ali prepoznavanje uporabnikov. Zato ločimo različne vrste piškotkov.

Vrste piškotkov, ki jih uporabljamo na tej spletni strani

Piškotki, ki jih uporabljamo na tej strani sledijo smernicam:

1. Nujno potrebni piškotki

Tovrstni piškotki omogočajo uporabo nujno potrebnih komponent za pravilno delovanje spletne strani. Brez teh piškotov servisi, ki jih želite uporabljati na tej spletni strani, ne bi delovali pravilno (npr. prijava, nakupni proces, ...).

2. Izkustveni piškotki

Tovrstni piškotki zbirajo podatke, kako se uporabniki vedejo na spletni strani z namenom izboljšanja izkustvene komponente spletne strani (npr. katere dele spletne strani obiskujejo najpogosteje). Ti piškotki ne zbirajo informacij, preko katerih bi lahko identificirali uporabnika.

3. Funkcionalni piškotki

Tovrstni piškotki omogočajo spletni strani, da si zapomni nekatere vaše nastavitve in izbire (npr. uporabniško ime, jezik, regijo) in zagotavlja napredne, personalizirane funkcije. Tovrstni piškotki lahko omogočajo sledenje vašim akcijam na spletni strani.

4. Oglasni ali ciljani piškotki

Tovrstne piškotke najpogosteje uporabljajo oglaševalska in družabna omrežja (tretje strani) z namenom, da vam prikažejo bolj ciljane oglase, omejujejo ponavljanje oglasov ali merijo učinkovitost oglaševalskih akcij. Tovrstni piškotki lahko omogočajo sledenje vašim akcijam na spletu.

Nadzor piškotkov

Za uporabo piškotkov se odločate sami. Piškotke lahko vedno odstranite in s tem odstranite vašo prepoznavnost na spletu. Prav tako večino brskalnikov lahko nastavite tako, da piškotkov ne shranjujejo.

Za informacije o možnostih posameznih brskalnikov predlagamo, da si ogledate nastavitve.

Upravljalec piškotkov

ATR.SIS d.o.o.